Art deco hanglamp zwart met helder glas 5-lichts – Bolsena

//Art deco hanglamp zwart met helder glas 5-lichts – Bolsena

Art deco hanglamp zwart met helder glas 5-lichts – Bolsena

329.00 199.00

Bestel de Art deco hanglamp zwart met helder glas 5-lichts – Bolsena van QAZQA eenvoudig online bij Lamp en Licht en haal uw verlichting met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.

SKU: 08718881082177 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De Art deco hanglamp zwart met helder glas 5-lichts – Bolsena is een lamp uit de categorie hanglampen welke nu eenvoudig online te bestellen is. Met de Art deco hanglamp zwart met helder glas 5-lichts – Bolsena van QAZQA haalt u een goed product in huis. Deze lamp is te bestellen bij Lamp en licht en haalt u met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.Een prachtige hanglamp met 5 lichtbronnen! Met 5 lichtbronnetjes voor in een E14 fitting van maximum 40 watt maak je de Ledro helemaal af. Deze hanglamp heeft een lengte van 124,5 cm. De montageplaat heeft een lengte van 115 cm en een breedte van 6 cm. Door de combinatie van het heldere glas en het zwart geeft het je interieur een art deco en klassieke touch. Deze lamp is ook dimbaar met een externe dimmer. Ga voor klassiek met deze Ledro! Staat mooi boven de eettafel.

Extra informatie

Een prachtige hanglamp met 5 lichtbronnen! Met 5 lichtbronnetjes voor in een E14 fitting van maximum 40 watt maak je de Ledro helemaal af. Deze hanglamp heeft een lengte van 124,5 cm. De montageplaat heeft een lengte van 115 cm en een breedte van 6 cm. Door de combinatie van het heldere glas en het zwart geeft het je interieur een art deco en klassieke touch. Deze lamp is ook dimbaar met een externe dimmer. Ga voor klassiek met deze Ledro! Staat mooi boven de eettafel.

Extra informatie

Merk

Kleur

Maten

Levertijd

Categorie