Design spot zwart 3-lichts – Nox

/, Spots/Design spot zwart 3-lichts – Nox

Design spot zwart 3-lichts – Nox

99.95 80.00

Bestel de Design spot zwart 3-lichts – Nox eenvoudig online bij Lamp en Licht en haal uw verlichting met 1-3 Werkdagen in huis.

SKU: 8718881078132 Categorie├źn: , Tags: , ,

Beschrijving

De Design spot zwart 3-lichts – Nox is een lamp uit de categorie Spots welke nu voordelig online te bestellen is. Met de Design spot zwart 3-lichts – Nox van QAZQA haalt u een goed product in huis. Met 1-3 Werkdagen haalt u de Design spot zwart 3-lichts – Nox al in huis.De Nox is een grote design spot met drie lichtpunten in een zwarte struktuurlak met een aluminium reflector. Dit zorgt ervoor dat hij erg strak en modern oogt. Deze spot is super handig want alle spots zijn kantel- en draaibaar dus overal licht waar jij het wil. De spot heeft een mooie afwerking met chromen scharnier en kabelomhulling. Een super spot voor elke stoere design liefhebber! De spots hebben een lichtbundel van 20 graden. Algemeen: lengte 56cm / hoogte 20cm / breedte 10cm.

Extra informatie

De Nox is een grote design spot met drie lichtpunten in een zwarte struktuurlak met een aluminium reflector. Dit zorgt ervoor dat hij erg strak en modern oogt. Deze spot is super handig want alle spots zijn kantel- en draaibaar dus overal licht waar jij het wil. De spot heeft een mooie afwerking met chromen scharnier en kabelomhulling. Een super spot voor elke stoere design liefhebber! De spots hebben een lichtbundel van 20 graden. Algemeen: lengte 56cm / hoogte 20cm / breedte 10cm.

Extra informatie

Merk

Kleur

Maten

Levertijd

Categorie