Industriële spot messing – Shanti

Industriële spot messing – Shanti

48.95

Bestel de Industriële spot messing – Shanti nu eenvoudig online via Lamp en Licht – Maak jouw industriële interieur af met onze Shanti. Het open design zorgt voor een prachtig lichteffect in de ruimte. Shanti is gemaakt van hout met goud staal. Hij heeft een hoogte van 25 cm, een lengte van 20 cm en een breedte van 20 cm. De montageplaat heeft een diameter van 12,5 cm en een diepte van 3 cm. De benodigde E27 lichtbron zit er nog niet bij, vergeet deze er niet los bij te bestellen. Met een externe dimmer maak jij het in de avond extra gezellig in huis, deze lamp is met een geschikte lichtbron namelijk dimbaar (dimmer niet inbegrepen). Haal een mooie spot in huis met Shanti.

Artikelnummer: 3f30c6f2b30b Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Industriële spot messing – Shanti is een lamp uit de categorie Opbouwspots welke nu eenvoudig online te bestellen is. Met de Industriële spot messing – Shanti van PAUL NEUHAUS haalt u een goed product in huis. Deze lamp is te bestellen bij Lamp en licht en haalt u met een paar dagen in huis. Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Nee specs: Extra functies: Dimbaar, dimmer niet inbegrepen Maak jouw industriële interieur af met onze Shanti. Het open design zorgt voor een prachtig lichteffect in de ruimte. Shanti is gemaakt van hout met goud staal. Hij heeft een hoogte van 25 cm, een lengte van 20 cm en een breedte van 20 cm. De montageplaat heeft een diameter van 12,5 cm en een diepte van 3 cm. De benodigde E27 lichtbron zit er nog niet bij, vergeet deze er niet los bij te bestellen. Met een externe dimmer maak jij het in de avond extra gezellig in huis, deze lamp is met een geschikte lichtbron namelijk dimbaar (dimmer niet inbegrepen). Haal een mooie spot in huis met Shanti. 200 mm x 200 mm x 250 mm ( l x b x h )

Extra informatie over de Industriële spot messing – Shanti

plafondspots,plafondlampen,binnenverlichting,,,,,,,opbouwspots,spots,binnenverlichting,,,,,,,plafondspots,spots,binnenverlichting,,,,,,,wandspots,spots,binnenverlichting,,,,,,,keukenverlichting,verlichting-per-ruimte,,,,,,,

Extra informatie

Merk

Kleur

Titel

Ga naar de bovenkant