Industriele wandlamp zwart met witte binnenkant – Liko

//Industriele wandlamp zwart met witte binnenkant – Liko

Industriele wandlamp zwart met witte binnenkant – Liko

64.95 45.00

Bestel de Industriele wandlamp zwart met witte binnenkant – Liko eenvoudig online bij Lamp en Licht en haal uw verlichting met 1-3 Werkdagen in huis.

Bestel nu

SKU: 8718881052019 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Industriele wandlamp zwart met witte binnenkant – Liko is een lamp uit de categorie Spots welke nu voordelig online te bestellen is. Met de Industriele wandlamp zwart met witte binnenkant – Liko van QAZQA haalt u een goed product in huis. Met 1-3 Werkdagen haalt u de Industriele wandlamp zwart met witte binnenkant – Liko al in huis.Wandlamp Liko is een enorm veelzijdige lamp. Met dit stijlvolle design haalt u een bijzondere verschijning in huis. De rustieke vormgeving en de prachtige details vormen een uniek totaalplaatje. De metalen wandlamp is makkelijk te monteren en is dimbaar (dimmer niet meegeleverd). Wandlamp Liko zal door zijn landelijke uitstraling gemakkelijk een plekje in uw interieur veroveren! Algemeen: hoogte 19.5cm / diepte 27cm.

Extra informatie

Wandlamp Liko is een enorm veelzijdige lamp. Met dit stijlvolle design haalt u een bijzondere verschijning in huis. De rustieke vormgeving en de prachtige details vormen een uniek totaalplaatje. De metalen wandlamp is makkelijk te monteren en is dimbaar (dimmer niet meegeleverd). Wandlamp Liko zal door zijn landelijke uitstraling gemakkelijk een plekje in uw interieur veroveren! Algemeen: hoogte 19.5cm / diepte 27cm.

Extra informatie

Merk

Kleur

Maten

Levertijd

Categorie