Led paneel voor systeem plafond wit rechthoekig incl. LED dimbaar in kelvin – Pawel

Led paneel voor systeem plafond wit rechthoekig incl. LED dimbaar in kelvin – Pawel

79.95

Bestel de Led paneel voor systeem plafond wit rechthoekig incl. LED dimbaar in kelvin – Pawel nu eenvoudig online via Lamp en Licht – Verlichting integreren in je interieur doe je eenvoudig met Pawel. Deze systeem plafondlamp werk je netjes weg in je systeemplafond. Handig voor op kantoor, in een showroom of in een wachtkamer bijvoorbeeld. Pawel is gemaakt van aluminium met kunststof. De geïntegreerde LED verlichting heeft een lichtvermogen van 3.900 lumen en 3.000 – 6.000 Kelvin daarmee geeft hij veel en wit licht. Het LED is 3-staps dimbaar in Kelvin. Hij heeft een diepte van 29,5 cm, hoogte van 2,6 cm en lengte van 119,5 cm. De montageplaat heeft een lengte van 114 cm en een breedte van 24,5 cm. Zorg voor meer licht in jouw ruimte met Pawel!

Artikelnummer: 4838e45215ba Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Led paneel voor systeem plafond wit rechthoekig incl. LED dimbaar in kelvin – Pawel is een lamp uit de categorie plafondlampen welke nu eenvoudig online te bestellen is. Met de Led paneel voor systeem plafond wit rechthoekig incl. LED dimbaar in kelvin – Pawel van Shada haalt u een goed product in huis. Deze lamp is te bestellen bij Lamp en licht en haalt u met een paar dagen in huis. Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Inclusief dimmer Verlichting integreren in je interieur doe je eenvoudig met Pawel. Deze systeem plafondlamp werk je netjes weg in je systeemplafond. Handig voor op kantoor, in een showroom of in een wachtkamer bijvoorbeeld. Pawel is gemaakt van aluminium met kunststof. De geïntegreerde LED verlichting heeft een lichtvermogen van 3.900 lumen en 3.000 – 6.000 Kelvin daarmee geeft hij veel en wit licht. Het LED is 3-staps dimbaar in Kelvin. Hij heeft een diepte van 29,5 cm, hoogte van 2,6 cm en lengte van 119,5 cm. De montageplaat heeft een lengte van 114 cm en een breedte van 24,5 cm. Zorg voor meer licht in jouw ruimte met Pawel!

Extra informatie over de Led paneel voor systeem plafond wit rechthoekig incl. LED dimbaar in kelvin – Pawel

plafondlampen,binnenverlichting,,,,,,plafonnieres,plafondlampen,binnenverlichting,,,,,,,woonkamer-lampen,verlichting-per-ruimte,,,,,,,,,,,,,keukenverlichting,verlichting-per-ruimte,,,,,,,

Extra informatie

Merk

Kleur

Titel

Ga naar de bovenkant