Modern railsysteem met 5 spots 1-fase wit – Gissi

//Modern railsysteem met 5 spots 1-fase wit – Gissi

Modern railsysteem met 5 spots 1-fase wit – Gissi

159.00 143.00

Bestel de Modern railsysteem met 5 spots 1-fase wit – Gissi van QAZQA eenvoudig online bij Lamp en Licht en haal uw verlichting met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.

Artikelnummer: 08718881046865 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Modern railsysteem met 5 spots 1-fase wit – Gissi is een lamp uit de categorie railsysteem welke nu eenvoudig online te bestellen is. Met de Modern railsysteem met 5 spots 1-fase wit – Gissi van QAZQA haalt u een goed product in huis. Deze lamp is te bestellen bij Lamp en licht en haalt u met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis levering en retourneren. Inclusief lichtbron: Nee specs: Extra functies: Dimbaar, dimmer niet inbegrepen Kiest u voor flexibiliteit? Dan kiest u voor deze set railspots! Al jarenlang een bekend begrip in de professionele toepassing, u verandert uw lichtopstelling vliegensvlug door de spots over de rails heen te bewegen. Het product bij uitstek voor bijvoorbeeld een showroom of kantoorruimte waarin dynamisch geschakeld dient te worden. Met de Railspot Gissi 5 heeft u per tussenstuk de keuze om deze in een L-vorm of rechte vorm te installeren. Laat het licht schijnen waar benodigd is en maak volop gebruik van dit ingenieuze verlichtingssysteem! Afmetingen Totaal: Lengte 2860 mm / Breedte / Hoogte 160 mm / Diepte / Diameter Montage: Lengte 2860 mm / Breedte 35 mm / Diameter Verstelbaar in hoogte: Min hoogte / Max hoogte

Extra informatie

Kiest u voor flexibiliteit? Dan kiest u voor deze set railspots! Al jarenlang een bekend begrip in de professionele toepassing, u verandert uw lichtopstelling vliegensvlug door de spots over de rails heen te bewegen. Het product bij uitstek voor bijvoorbeeld een showroom of kantoorruimte waarin dynamisch geschakeld dient te worden. Met de Railspot Gissi 5 heeft u per tussenstuk de keuze om deze in een L-vorm of rechte vorm te installeren. Laat het licht schijnen waar benodigd is en maak volop gebruik van dit ingenieuze verlichtingssysteem!

Extra informatie

Merk

Kleur

Maten

Levertijd

Categorie