Moderne langwerpige spot nikkel mat incl. LED – Charles

Home/Spots/Moderne langwerpige spot nikkel mat incl. LED – Charles

Moderne langwerpige spot nikkel mat incl. LED – Charles

77.95 40.95

Bestel de Moderne langwerpige spot nikkel mat incl. LED – Charles van Trio Leuchten eenvoudig online bij Lamp en Licht en haal uw verlichting met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.

Artikelnummer: 04017807256185 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Moderne langwerpige spot nikkel mat incl. LED – Charles is een lamp uit de categorie spots welke nu eenvoudig online te bestellen is. Met de Moderne langwerpige spot nikkel mat incl. LED – Charles van Trio Leuchten haalt u een goed product in huis. Deze lamp is te bestellen bij Lamp en licht en haalt u met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis levering en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Niet dimbaar Deze moderne tweekoppige Charles plafondspot is een echte klassieke plafondspot met een retro look maar toch een zeer moderne uitstraling! Het matte nikkel zorgt voor een heel mooi en modern uiterlijk. De Charles is een hele zuinige lamp met een A energielabel, hierdoor verbruikt de lamp een stuk minder energie en scheelt het jou dus geld. Plus, je draagt een steentje bij aan het milieu hierdoor! Verder heeft de lamp een spanning van 230V en beschikt hij over twee geintergreerde LED lichtbronnen die stuk voor stuk een lichtopbrengst hebben van 400 lumen! Dit in combinatie met de OSRAM LED technologie zorgt voor een geweldig lichteffect. De lamp heeft een lengte van 32cm en hij is zo’n 16cm hoog. Helaas is deze lamp niet geschikt om te gebruiken met externe dimschakelaar. Als je deze lamp bij ons besteld houd er dan rekening mee dat je niet onnodig lichbronnen bijbesteld voor deze lamp, de Bolou heeft namelijk ingebouwd LED licht! In de doos zit het armatuur inclusief lampen en het aansluitingsmateriaal! Deze lamp is erg mooi in de wat strakkere, moderne interieurs. Een super lamp voor boven de keukentafel om daar voor een mooie overzichtelijke lichtverdeling te zorgen. De aansluiting van de lamp gaat zoals bij alle andere plafondlampen. Afmetingen Totaal: Lengte 320 mm / Breedte 75 mm / Hoogte 160 mm / Diepte / Diameter Verstelbaar in hoogte: Min hoogte / Max hoogte

Extra informatie

Deze moderne tweekoppige Charles plafondspot is een echte klassieke plafondspot met een retro look maar toch een zeer moderne uitstraling! Het matte nikkel zorgt voor een heel mooi en modern uiterlijk. De Charles is een hele zuinige lamp met een A energielabel, hierdoor verbruikt de lamp een stuk minder energie en scheelt het jou dus geld. Plus, je draagt een steentje bij aan het milieu hierdoor! Verder heeft de lamp een spanning van 230V en beschikt hij over twee geintergreerde LED lichtbronnen die stuk voor stuk een lichtopbrengst hebben van 400 lumen! Dit in combinatie met de OSRAM LED technologie zorgt voor een geweldig lichteffect. De lamp heeft een lengte van 32cm en hij is zo’n 16cm hoog. Helaas is deze lamp niet geschikt om te gebruiken met externe dimschakelaar. Als je deze lamp bij ons besteld houd er dan rekening mee dat je niet onnodig lichbronnen bijbesteld voor deze lamp, de Bolou heeft namelijk ingebouwd LED licht! In de doos zit het armatuur inclusief lampen en het aansluitingsmateriaal! Deze lamp is erg mooi in de wat strakkere, moderne interieurs. Een super lamp voor boven de keukentafel om daar voor een mooie overzichtelijke lichtverdeling te zorgen. De aansluiting van de lamp gaat zoals bij alle andere plafondlampen.

Extra informatie

Merk

Kleur

Maten

Levertijd

Categorie