Moderne Led paneel voor systeem plafond wit rechthoekig – Pawel

Moderne Led paneel voor systeem plafond wit rechthoekig – Pawel

51.95

Bestel de Moderne Led paneel voor systeem plafond wit rechthoekig – Pawel nu eenvoudig online via Lamp en Licht – Verlichting integreren in je interieur doe je eenvoudig met Pawel. Deze systeem plafondlamp werk je netjes weg in je systeemplafond. Handig voor op kantoor, in een showroom of in een wachtkamer bijvoorbeeld. Pawel is gemaakt van aluminium met kunststof en is afgewerkt in het wit. De geïntegreerde LED verlichting heeft een lichtvermogen van 4.000 lumen en 4.000 Kelvin daarmee geeft hij veel en wit licht. Hij heeft een diepte van 29,5 cm, hoogte van 2,6 cm en lengte van 119,5 cm. De montageplaat heeft een lengte van 114 cm en een breedte van 24,5 cm. Zorg voor meer licht in jouw ruimte met Pawel!

Artikelnummer: 68b61e72273a Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Moderne Led paneel voor systeem plafond wit rechthoekig – Pawel is een lamp uit de categorie plafondlampen welke nu eenvoudig online te bestellen is. Met de Moderne Led paneel voor systeem plafond wit rechthoekig – Pawel van Shada haalt u een goed product in huis. Deze lamp is te bestellen bij Lamp en licht en haalt u met een paar dagen in huis. Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Niet dimbaar Verlichting integreren in je interieur doe je eenvoudig met Pawel. Deze systeem plafondlamp werk je netjes weg in je systeemplafond. Handig voor op kantoor, in een showroom of in een wachtkamer bijvoorbeeld. Pawel is gemaakt van aluminium met kunststof en is afgewerkt in het wit. De geïntegreerde LED verlichting heeft een lichtvermogen van 4.000 lumen en 4.000 Kelvin daarmee geeft hij veel en wit licht. Hij heeft een diepte van 29,5 cm, hoogte van 2,6 cm en lengte van 119,5 cm. De montageplaat heeft een lengte van 114 cm en een breedte van 24,5 cm. Zorg voor meer licht in jouw ruimte met Pawel!

Extra informatie over de Moderne Led paneel voor systeem plafond wit rechthoekig – Pawel

plafondlampen,binnenverlichting,,,,,,plafonnieres,plafondlampen,binnenverlichting,,,,,,,woonkamer-lampen,verlichting-per-ruimte,,,,,,,,,,,,,keukenverlichting,verlichting-per-ruimte,,,,,,,

Extra informatie

Merk

Kleur

Titel

Ga naar de bovenkant