Moderne led paneel voor systeem plafond wit vierkant – Pawel

Moderne led paneel voor systeem plafond wit vierkant – Pawel

Oorspronkelijke prijs was: €47.95.Huidige prijs is: €39.95.

Bestel de Moderne led paneel voor systeem plafond wit vierkant – Pawel nu eenvoudig online via Lamp en Licht – Verlichting integreren in je interieur doe je eenvoudig met Pawel. Deze systeem plafondlamp werk je netjes weg in je systeemplafond. Handig voor op kantoor, in een showroom of in een wachtkamer bijvoorbeeld. De geïntegreerde LED verlichting heeft een lichtvermogen van 4.000 lumen en 4.000 Kelvin daarmee geeft hij veel en wit licht. Hij heeft een diepte van 59,5 cm, hoogte van 2,6 cm en lengte van 59,5 cm. De montageplaat heeft een lengte van 54,5 cm en een breedte van 54,5 cm. Zorg voor meer licht in jouw ruimte met Pawel!

Artikelnummer: 59631d7bdc05 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Moderne led paneel voor systeem plafond wit vierkant – Pawel is een lamp uit de categorie plafondlampen welke nu eenvoudig online te bestellen is. Met de Moderne led paneel voor systeem plafond wit vierkant – Pawel van Shada haalt u een goed product in huis. Deze lamp is te bestellen bij Lamp en licht en haalt u met een paar dagen in huis. Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Niet dimbaar Verlichting integreren in je interieur doe je eenvoudig met Pawel. Deze systeem plafondlamp werk je netjes weg in je systeemplafond. Handig voor op kantoor, in een showroom of in een wachtkamer bijvoorbeeld. De geïntegreerde LED verlichting heeft een lichtvermogen van 4.000 lumen en 4.000 Kelvin daarmee geeft hij veel en wit licht. Hij heeft een diepte van 59,5 cm, hoogte van 2,6 cm en lengte van 59,5 cm. De montageplaat heeft een lengte van 54,5 cm en een breedte van 54,5 cm. Zorg voor meer licht in jouw ruimte met Pawel!

Extra informatie over de Moderne led paneel voor systeem plafond wit vierkant – Pawel

plafondlampen,binnenverlichting,,,,,,plafonnieres,plafondlampen,binnenverlichting,,,,,,,woonkamer-lampen,verlichting-per-ruimte,,,,,,,,,,,,,keukenverlichting,verlichting-per-ruimte,,,,,,,

Extra informatie

Merk

Kleur

Titel

Ga naar de bovenkant