Moderne tuinpaal 50cm donkergrijs solar schemer/beweging – Volendam

//Moderne tuinpaal 50cm donkergrijs solar schemer/beweging – Volendam

Moderne tuinpaal 50cm donkergrijs solar schemer/beweging – Volendam

129.00 55.95

Bestel de Moderne tuinpaal 50cm donkergrijs solar schemer/beweging – Volendam van QAZQA eenvoudig online bij Lamp en Licht en haal uw verlichting met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.

Artikelnummer: 08718881078545 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Moderne tuinpaal 50cm donkergrijs solar schemer/beweging – Volendam is een lamp uit de categorie staande buitenlampen welke nu eenvoudig online te bestellen is. Met de Moderne tuinpaal 50cm donkergrijs solar schemer/beweging – Volendam van QAZQA haalt u een goed product in huis. Deze lamp is te bestellen bij Lamp en licht en haalt u met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis levering en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Niet dimbaar Inclusief schemerschakelaar Inclusief bewegingssensor Deze leuke buitenlamp Volendam paal bestaat uit een vierkant frame met open panelen aan de zijkant waardooreen mooi lichteffect wordt gecreëerd. Het paaltje is voorzien van LED verlichting boven in het frame van 2.2 watt met 231 lumen. Ook werkt hij op zonne-energie waardoor je de paal alleen maar in de grond hoeft te steken en hij daarnaast ook nog eens super energiezuinig is. Verder is deze buitenlamp ook erg handig! De lamp heeft een schemerschakelaar waardoor hij bij de eerste schemer een zacht licht geeft. Ook bezit hij over een bewegingsmelder. Wanneer de Volendam beweging detecteerd veranderd het zachte licht in hard licht en gaat hij vol aan. Deze lamp is zeker een sfeervolle en hele slimme toevoeging aan je tuin! Afmetingen Totaal: Lengte 140 mm / Breedte 140 mm / Hoogte 500 mm / Diepte / Diameter Verstelbaar in hoogte: Min hoogte / Max hoogte

Extra informatie

Deze leuke buitenlamp Volendam paal bestaat uit een vierkant frame met open panelen aan de zijkant waardooreen mooi lichteffect wordt gecreëerd. Het paaltje is voorzien van LED verlichting boven in het frame van 2.2 watt met 231 lumen. Ook werkt hij op zonne-energie waardoor je de paal alleen maar in de grond hoeft te steken en hij daarnaast ook nog eens super energiezuinig is. Verder is deze buitenlamp ook erg handig! De lamp heeft een schemerschakelaar waardoor hij bij de eerste schemer een zacht licht geeft. Ook bezit hij over een bewegingsmelder. Wanneer de Volendam beweging detecteerd veranderd het zachte licht in hard licht en gaat hij vol aan. Deze lamp is zeker een sfeervolle en hele slimme toevoeging aan je tuin!

Extra informatie

Merk

Kleur

Maten

Levertijd

Categorie