Moderne vloerlamp aluminium incl. LED en dimmer – Logan

Home/Vloerlampen/Moderne vloerlamp aluminium incl. LED en dimmer – Logan

Moderne vloerlamp aluminium incl. LED en dimmer – Logan

469.00 339.00

Bestel de Moderne vloerlamp aluminium incl. LED en dimmer – Logan van Lindby eenvoudig online bij Lamp en Licht en haal uw verlichting met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.

Artikelnummer: 04251096526974 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Moderne vloerlamp aluminium incl. LED en dimmer – Logan is een lamp uit de categorie vloerlampen welke nu eenvoudig online te bestellen is. Met de Moderne vloerlamp aluminium incl. LED en dimmer – Logan van Lindby haalt u een goed product in huis. Deze lamp is te bestellen bij Lamp en licht en haalt u met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis levering en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Inclusief dimmer, Inclusief snoer en stekker Deze Logan is een echte krachtpatser en perfect voor je kantoor. De lamp heeft geïntegreerd LED (niet vervangbaar) van 4000 kelvin dat naar boven en naar beneden schijnt. 60% van het totale licht (3600 lumen) schijnt omhoog, de overige 40% (2400 lumen) schijnt naar beneden. Hierdoor ontstaat er een combinatie van direct en indirect licht wat zorgt voor een prettige lichtverdeling waarin de werkplek zo gelijkmatig verlicht wordt. De lamp is 196 cm hoog en wordt geleverd met een snoer van 250 cm. De lamp ziet er strak uit door het design en de aluminium kleur. Het onderste LED licht is afgedekt met een blender waardoor je niet in irritant fel licht kijkt. De lamp heeft een geïntegreerde draai dimmer op het armatuur waardoor je zelf bepaalt hoeveel licht jij nodig hebt. Door de U-vormige voet kan je de Logan vloerlamp bijna overal neerzetten waar jij dat wil. Tafelpoten zijn geen probleem. De U-vormige voet kan er gewoon omheen geplaatst worden. De perfecte vloerlamp voor jouw kantoor of werkkamer! Afmetingen Totaal: Lengte 61 cm / Breedte 28 cm / Hoogte 196 cm / Diepte / Diameter Voet: Lengte 450 mm / Breedte 300 mm / Diameter Verstelbaar in hoogte: Min hoogte / Max hoogte Kabel: Lengte 2500 mm

Extra informatie

Deze Logan is een echte krachtpatser en perfect voor je kantoor. De lamp heeft geïntegreerd LED (niet vervangbaar) van 4000 kelvin dat naar boven en naar beneden schijnt. 60% van het totale licht (3600 lumen) schijnt omhoog, de overige 40% (2400 lumen) schijnt naar beneden. Hierdoor ontstaat er een combinatie van direct en indirect licht wat zorgt voor een prettige lichtverdeling waarin de werkplek zo gelijkmatig verlicht wordt. De lamp is 196 cm hoog en wordt geleverd met een snoer van 250 cm. De lamp ziet er strak uit door het design en de aluminium kleur. Het onderste LED licht is afgedekt met een blender waardoor je niet in irritant fel licht kijkt. De lamp heeft een geïntegreerde draai dimmer op het armatuur waardoor je zelf bepaalt hoeveel licht jij nodig hebt. Door de U-vormige voet kan je de Logan vloerlamp bijna overal neerzetten waar jij dat wil. Tafelpoten zijn geen probleem. De U-vormige voet kan er gewoon omheen geplaatst worden. De perfecte vloerlamp voor jouw kantoor of werkkamer!

Extra informatie

Merk

Kleur

Maten

Levertijd

Categorie