Plafonniére Drum deluxe 70 vierkant jute wit

//Plafonniére Drum deluxe 70 vierkant jute wit

Plafonniére Drum deluxe 70 vierkant jute wit

139.00 102.00

Bestel de Plafonniére Drum deluxe 70 vierkant jute wit van QAZQA eenvoudig online bij Lamp en Licht en haal uw verlichting met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.

Artikelnummer: 08718881032943 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Plafonniére Drum deluxe 70 vierkant jute wit is een lamp uit de categorie plafondlampen welke nu eenvoudig online te bestellen is. Met de Plafonniére Drum deluxe 70 vierkant jute wit van QAZQA haalt u een goed product in huis. Deze lamp is te bestellen bij Lamp en licht en haalt u met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis levering en retourneren. Inclusief lichtbron: Nee specs: Extra functies: Dimbaar, dimmer niet inbegrepen Fraaie platte vierkante plafondlamp ø70cm met een kap in wit. De stof die gebruikt is voor de kap is jute. De plafondlamp Drum is prachtig afgewerkt met een matte glasplaat aan de onderzijde waardoor een rustig lichteffect gecreëerd wordt. Afmetingen Totaal: Lengte 700 mm / Breedte 700 mm / Hoogte 170 mm / Diepte / Diameter Lampenkap: Lengte / Hoogte 160 mm / Diameter Montage: Lengte 280 mm / Breedte 280 mm / Diameter Verstelbaar in hoogte: Min hoogte / Max hoogte

Extra informatie

Fraaie platte vierkante plafondlamp ø70cm met een kap in wit. De stof die gebruikt is voor de kap is jute. De plafondlamp Drum is prachtig afgewerkt met een matte glasplaat aan de onderzijde waardoor een rustig lichteffect gecreëerd wordt.

Extra informatie

Merk

Kleur

Maten

Levertijd

Categorie