Prikspot Thermo LED op zonne-energie grijs IP44

Home/solarlampen/Prikspot Thermo LED op zonne-energie grijs IP44

Prikspot Thermo LED op zonne-energie grijs IP44

37.95 18.95

Bestel de Prikspot Thermo LED op zonne-energie grijs IP44 van QAZQA eenvoudig online bij Lamp en Licht en haal uw verlichting met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.

Artikelnummer: 08718881070327 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Prikspot Thermo LED op zonne-energie grijs IP44 is een lamp uit de categorie solarlampen welke nu eenvoudig online te bestellen is. Met de Prikspot Thermo LED op zonne-energie grijs IP44 van QAZQA haalt u een goed product in huis. Deze lamp is te bestellen bij Lamp en licht en haalt u met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis levering en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Niet dimbaar, Inclusief schemerschakelaar Deze thermometerlamp is een hele handige lamp voor bij jouw in de tuin. Hierdoor verlicht je niet alleen je tuin door middel van zonne energie, je kunt ook nog eens de temperatuur checken! Wat een vernuft! Je kunt de thermometer gemakkelijk in de grond prikken, doe dit het liefst op een zonnige plek want door het zonnepaneel laadt deze lamp zichzelf op. De thermometer heeft een mooie grote van in totaal 110 cm. In de lamp zit LED licht ingebouwd wat het ook nog eens een erg zuinige solar lamp maakt. Haal de Thermo nu nog in huis en maak jouw tuin compleet! Afmetingen Totaal: Lengte / Breedte / Hoogte 1100 mm / Diepte / Diameter 105 mm Verstelbaar in hoogte: Min hoogte / Max hoogte

Extra informatie

Deze thermometerlamp is een hele handige lamp voor bij jouw in de tuin. Hierdoor verlicht je niet alleen je tuin door middel van zonne energie, je kunt ook nog eens de temperatuur checken! Wat een vernuft! Je kunt de thermometer gemakkelijk in de grond prikken, doe dit het liefst op een zonnige plek want door het zonnepaneel laadt deze lamp zichzelf op. De thermometer heeft een mooie grote van in totaal 110 cm. In de lamp zit LED licht ingebouwd wat het ook nog eens een erg zuinige solar lamp maakt. Haal de Thermo nu nog in huis en maak jouw tuin compleet!

Extra informatie

Merk

Kleur

Maten

Levertijd

Categorie