Smart plafondspot donkergrijs met afstandsbediening – Marko

Smart plafondspot donkergrijs met afstandsbediening – Marko

Oorspronkelijke prijs was: €229.00.Huidige prijs is: €195.00.

Bestel de Smart plafondspot donkergrijs met afstandsbediening – Marko nu eenvoudig online via Lamp en Licht – Plafondspot Marko lift jouw interieur naar een andere dimensie. De lichtgevende cirkel zit om een kogelscharnier. Daardoor kun je het licht eenvoudig verstellen en daar laten schijnen waar jij wil. Marko is gemaakt van aluminium en is afgewerkt in het donkergrijs. Hij heeft een diepte van 12,5 cm, hoogte van 11,8 cm en lengte van 12,5 cm. Het geïntegreerde LED licht heeft een lichtvermogen van 1000 lumen en 2700 – 5000 Kelvin. Het licht is te besturen met de bijgeleverde afstandsbediening of met de app op je smartphone, tablet of home assistant. Het is tenslotte een smart lamp! Ook is het licht dimbaar en kun je zelfs de lichtkleur aanpassen. Breng jouw interieur naar een hoger niveau met plafondlamp Marko!

Artikelnummer: 37b41e800838 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Smart plafondspot donkergrijs met afstandsbediening – Marko is een lamp uit de categorie Opbouwspots welke nu eenvoudig online te bestellen is. Met de Smart plafondspot donkergrijs met afstandsbediening – Marko van PAUL NEUHAUS haalt u een goed product in huis. Deze lamp is te bestellen bij Lamp en licht en haalt u met een paar dagen in huis. Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Inclusief dimmer Plafondspot Marko lift jouw interieur naar een andere dimensie. De lichtgevende cirkel zit om een kogelscharnier. Daardoor kun je het licht eenvoudig verstellen en daar laten schijnen waar jij wil. Marko is gemaakt van aluminium en is afgewerkt in het donkergrijs. Hij heeft een diepte van 12,5 cm, hoogte van 11,8 cm en lengte van 12,5 cm. Het geïntegreerde LED licht heeft een lichtvermogen van 1000 lumen en 2700 – 5000 Kelvin. Het licht is te besturen met de bijgeleverde afstandsbediening of met de app op je smartphone, tablet of home assistant. Het is tenslotte een smart lamp! Ook is het licht dimbaar en kun je zelfs de lichtkleur aanpassen. Breng jouw interieur naar een hoger niveau met plafondlamp Marko!

Extra informatie over de Smart plafondspot donkergrijs met afstandsbediening – Marko

plafondspots,plafondlampen,binnenverlichting,,,,,,,opbouwspots,spots,binnenverlichting,,,,,,,plafondspots,spots,binnenverlichting,,,,,,,wandspots,spots,binnenverlichting,,,,,,,keukenverlichting,verlichting-per-ruimte,,,,,,,

Extra informatie

Merk

Kleur

Titel

Ga naar de bovenkant