Spankabel systeem Tubos 5 LED rond chroom

/, Uncategorized/Spankabel systeem Tubos 5 LED rond chroom

Spankabel systeem Tubos 5 LED rond chroom

179.00 89.95

Bestel de Spankabel systeem Tubos 5 LED rond chroom eenvoudig online bij Lamp en Licht en haal uw verlichting met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.

SKU: 08718881067075 Categorie├źn: , Tags: , ,

Beschrijving

De Spankabel systeem Tubos 5 LED rond chroom is een lamp uit de categorie railsysteem welke nu voordelig online te bestellen is. Met de Spankabel systeem Tubos 5 LED rond chroom van QAZQA haalt u een goed product in huis. Met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! haalt u de Spankabel systeem Tubos 5 LED rond chroom al in huis.Dit spankabel systeem Tubos 5 Led rond is de ideale set van 5 LED spots voor gebruik in een spankabel systeem, zo bepaalt u zelf waar het licht mag komen! Wordt compleet geleverd met spankabels van 5 meter lang, zo kunt u direct aan de slag! De set bestaat uit 5 modern vormgegeven spots, samen maar liefst 1750 lumen sterk. Of ze nu recht, schuin of in een hoek worden geinstaleerd, kabelsystemen passen in elke ruimte. De Tubos serie kan zowel aan de wand als aan het plafond worden gemonteerd en biedt daadoor onbeperkte creatieve mogelijkheden! Strak, stijlvol en handig is dit spankabel systeem Tubos 5 led rond!

Extra informatie

Dit spankabel systeem Tubos 5 Led rond is de ideale set van 5 LED spots voor gebruik in een spankabel systeem, zo bepaalt u zelf waar het licht mag komen! Wordt compleet geleverd met spankabels van 5 meter lang, zo kunt u direct aan de slag! De set bestaat uit 5 modern vormgegeven spots, samen maar liefst 1750 lumen sterk. Of ze nu recht, schuin of in een hoek worden geinstaleerd, kabelsystemen passen in elke ruimte. De Tubos serie kan zowel aan de wand als aan het plafond worden gemonteerd en biedt daadoor onbeperkte creatieve mogelijkheden! Strak, stijlvol en handig is dit spankabel systeem Tubos 5 led rond!

Extra informatie

Merk

Kleur

Maten

Levertijd

Categorie