Spot Bux 2 donkergrijs

//Spot Bux 2 donkergrijs

Spot Bux 2 donkergrijs

54.95 22.95

Bestel de Spot Bux 2 donkergrijs van QAZQA eenvoudig online bij Lamp en Licht en haal uw verlichting met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.

SKU: 08718881055775 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Spot Bux 2 donkergrijs is een lamp uit de categorie spots welke nu eenvoudig online te bestellen is. Met de Spot Bux 2 donkergrijs van QAZQA haalt u een goed product in huis. Deze lamp is te bestellen bij Lamp en licht en haalt u met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.De perfecte keuze voor liefhebbers van moderne vormgeving! Is uw woning of kantoor weer eens toe aan een style-update? Wellicht biedt de Bux serie u datgene wat u mist! Dankzij de verstelbare aard van de spotjes is het bovendien een ontzettend handig en praktisch product! Laat het licht schijnen daar waar u het nodig hebt!

Extra informatie

De perfecte keuze voor liefhebbers van moderne vormgeving! Is uw woning of kantoor weer eens toe aan een style-update? Wellicht biedt de Bux serie u datgene wat u mist! Dankzij de verstelbare aard van de spotjes is het bovendien een ontzettend handig en praktisch product! Laat het licht schijnen daar waar u het nodig hebt!

Extra informatie

Merk

Kleur

Maten

Levertijd

Categorie