Spot Bux 2 staal

/, Spots/Spot Bux 2 staal

Spot Bux 2 staal

54.95 36.95

Bestel de Spot Bux 2 staal eenvoudig online bij Lamp en Licht en haal uw verlichting met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.

SKU: 08718881055751 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

De Spot Bux 2 staal is een lamp uit de categorie spots welke nu voordelig online te bestellen is. Met de Spot Bux 2 staal van QAZQA haalt u een goed product in huis. Met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! haalt u de Spot Bux 2 staal al in huis.De perfecte keuze voor liefhebbers van moderne vormgeving! Is uw woning of kantoor weer eens toe aan een style-update? Wellicht biedt de Bux serie u datgene wat u mist! Dankzij de verstelbare aard van de spotjes is het bovendien een ontzettend handig en praktisch product! Laat het licht schijnen daar waar u het nodig hebt!

Extra informatie

De perfecte keuze voor liefhebbers van moderne vormgeving! Is uw woning of kantoor weer eens toe aan een style-update? Wellicht biedt de Bux serie u datgene wat u mist! Dankzij de verstelbare aard van de spotjes is het bovendien een ontzettend handig en praktisch product! Laat het licht schijnen daar waar u het nodig hebt!

Extra informatie

Merk

Kleur

Maten

Levertijd

Categorie