Spot Go 1 koper

/, Spots/Spot Go 1 koper

Spot Go 1 koper

64.95 50.00

Bestel de Spot Go 1 koper van QAZQA eenvoudig online bij Lamp en Licht en haal uw verlichting met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.

SKU: 08718881046049 Categorie├źn: , Tags: , , ,

Beschrijving

De Spot Go 1 koper is een lamp uit de categorie spots welke nu eenvoudig online te bestellen is. Met de Spot Go 1 koper van QAZQA haalt u een goed product in huis. Deze lamp is te bestellen bij Lamp en licht en haalt u met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.En weer zo’n fraaie spot is toegevoegd in onze collectie… Ditmaal een nieuwe uitvoering binnen de Go serie. Hartstikke hip en trendy dankzij de frisse koperkleur! Deze schoonheid laat het licht daar schijnen waar u het nodig hebt, de kantelbare aard van de spot maakt dit de uitkomst voor iedereen!

Extra informatie

En weer zo’n fraaie spot is toegevoegd in onze collectie… Ditmaal een nieuwe uitvoering binnen de Go serie. Hartstikke hip en trendy dankzij de frisse koperkleur! Deze schoonheid laat het licht daar schijnen waar u het nodig hebt, de kantelbare aard van de spot maakt dit de uitkomst voor iedereen!

Extra informatie

Merk

Kleur

Maten

Levertijd

Categorie