Spot Jeana 3 zwart

//Spot Jeana 3 zwart

Spot Jeana 3 zwart

49.95 42.95

Bestel de Spot Jeana 3 zwart van QAZQA eenvoudig online bij Lamp en Licht en haal uw verlichting met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.

Artikelnummer: 08718881051234 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Spot Jeana 3 zwart is een lamp uit de categorie spots welke nu eenvoudig online te bestellen is. Met de Spot Jeana 3 zwart van QAZQA haalt u een goed product in huis. Deze lamp is te bestellen bij Lamp en licht en haalt u met Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis! in huis.Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis levering en retourneren. Inclusief lichtbron: Nee specs: Extra functies: Dimbaar, dimmer niet inbegrepen Zijn ze niet mooi? Ja, dat vinden wij dus ook! Graag introduceren we u hierbij aan de nieuwste Jeana serie, wederom zo’n enorm handige spot in een vers kleurtje! De strakke vormgeving zal zich perfect lenen voor vele diverse interieurs en stijlen, wellicht ook die van u? U kunt volop gebruik maken van de praktische aard van het model, richt de spots op de perfecte plek zodat u nooit meer in het donker zit! Til de aangename sfeer van uw interieur naar een nog hoger niveau! Afmetingen Totaal: Lengte 530 mm / Breedte / Hoogte 170 mm / Diepte / Diameter Montage: Lengte / Breedte / Diameter 80 mm Verstelbaar in hoogte: Min hoogte / Max hoogte

Extra informatie

Zijn ze niet mooi? Ja, dat vinden wij dus ook! Graag introduceren we u hierbij aan de nieuwste Jeana serie, wederom zo’n enorm handige spot in een vers kleurtje! De strakke vormgeving zal zich perfect lenen voor vele diverse interieurs en stijlen, wellicht ook die van u? U kunt volop gebruik maken van de praktische aard van het model, richt de spots op de perfecte plek zodat u nooit meer in het donker zit! Til de aangename sfeer van uw interieur naar een nog hoger niveau!

Extra informatie

Merk

Kleur

Maten

Levertijd

Categorie