Vierkante plafondlamp chroom 45 cm incl. LED IP44 – Flat

Vierkante plafondlamp chroom 45 cm incl. LED IP44 – Flat

405.00

Bestel de Vierkante plafondlamp chroom 45 cm incl. LED IP44 – Flat nu eenvoudig online via Lamp en Licht – Deze Flat is een strakke plafondlamp, perfect voor in de werkkamer of op kantoor. Hij is verstelbaar in Kelvin met een schakelaar: je kan van 2700 K naar 5000 K gaan. Je kan dus van gezellig warm wit licht naar functioneel licht gaan! Super handig! Met een IP-waarde van IP44 kan hij perfect geplaatst worden in de badkamer. Door het melkglas van de lamp wordt het licht gedimd” en krijgt je interieur een zachte look. De lamp heeft een hoogte van 6 cm, een lengte van 45 cm en een breedte van 45 cm. De montageplaat heeft een lengte van 20 cm en een breedte van 20 cm. De lamp heeft een geïntegreerde LED lichtbron met 23 Watt, 2800 lumen en 20000 branduren. De plafondlamp is 3-staps dimbaar met een schakelaar. Let op: hij is dimbaar in lichtkleur, en niet in lichtsterkte. Hij is dus enkel geschikt voor functionele doeleinden! Wanneer je één keer op de schakelaar duwt krijg je 100% licht (wit licht), als je nog een keer duwt krijg je 60% licht. Bij een derde keer krijg je 30% licht. Maak je werkkamer compleet met deze Flat!”

Artikelnummer: 440c1eff1f00 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Vierkante plafondlamp chroom 45 cm incl. LED IP44 – Flat is een lamp uit de categorie plafondlampen buiten welke nu eenvoudig online te bestellen is. Met de Vierkante plafondlamp chroom 45 cm incl. LED IP44 – Flat van PAUL NEUHAUS haalt u een goed product in huis. Deze lamp is te bestellen bij Lamp en licht en haalt u met een paar dagen in huis. Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Inclusief dimmer Deze Flat is een strakke plafondlamp, perfect voor in de werkkamer of op kantoor. Hij is verstelbaar in Kelvin met een schakelaar: je kan van 2700 K naar 5000 K gaan. Je kan dus van gezellig warm wit licht naar functioneel licht gaan! Super handig! Met een IP-waarde van IP44 kan hij perfect geplaatst worden in de badkamer. Door het melkglas van de lamp wordt het licht gedimd” en krijgt je interieur een zachte look. De lamp heeft een hoogte van 6 cm, een lengte van 45 cm en een breedte van 45 cm. De montageplaat heeft een lengte van 20 cm en een breedte van 20 cm. De lamp heeft een geïntegreerde LED lichtbron met 23 Watt, 2800 lumen en 20000 branduren. De plafondlamp is 3-staps dimbaar met een schakelaar. Let op: hij is dimbaar in lichtkleur, en niet in lichtsterkte. Hij is dus enkel geschikt voor functionele doeleinden! Wanneer je één keer op de schakelaar duwt krijg je 100% licht (wit licht), als je nog een keer duwt krijg je 60% licht. Bij een derde keer krijg je 30% licht. Maak je werkkamer compleet met deze Flat! 450 mm x 450 mm x 60 mm ( l x b x h )”

Extra informatie over de Vierkante plafondlamp chroom 45 cm incl. LED IP44 – Flat

badkamerlampen,verlichting-per-ruimte,,,,,,plafonnieres,plafondlampen,binnenverlichting,,,,,,,plafondlampen,binnenverlichting,,,,,,woonkamer-lampen,verlichting-per-ruimte,,,,,,keukenverlichting,verlichting-per-ruimte,,,,,,plafondlampen-buiten,buitenlampen,,,,,,,

Extra informatie

Merk

Kleur

Titel

Ga naar de bovenkant