Vloerlamp Classico met bruingrijze linnen kap 45cm

Bestel de Vloerlamp Classico met bruingrijze linnen kap 45cm eenvoudig online bij Lamp en Licht en haal uw verlichting met 1-3 Werkdagen in huis.

Beschrijving

De Vloerlamp Classico met bruingrijze linnen kap 45cm is een lamp uit de categorie Vloerlampen welke nu voordelig online te bestellen is. Met de Vloerlamp Classico met bruingrijze linnen kap 45cm van QAZQA haalt u een goed product in huis. Met 1-3 Werkdagen haalt u de Vloerlamp Classico met bruingrijze linnen kap 45cm al in huis.Klassieker van groot formaat! Vloerlamp Classico is zo’n herkenbaar ontwerp dat zich vele jaren geleden al meer dan voldoende heeft bewezen, de klassieke vorm zal een kenmerkend punt worden in uw inrichting. Het armatuur is voorzien van een E27 fitting, aan passende lichtbronnen geen gebrek dus! Komt compleet geleverd inclusief een strakke lampenkap, direct klaar om van te genieten dus! Algemeen: hoogte 155cm. Kabel: lengte 190cm.

Extra informatie

Klassieker van groot formaat! Vloerlamp Classico is zo’n herkenbaar ontwerp dat zich vele jaren geleden al meer dan voldoende heeft bewezen, de klassieke vorm zal een kenmerkend punt worden in uw inrichting. Het armatuur is voorzien van een E27 fitting, aan passende lichtbronnen geen gebrek dus! Komt compleet geleverd inclusief een strakke lampenkap, direct klaar om van te genieten dus! Algemeen: hoogte 155cm. Kabel: lengte 190cm.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vloerlamp Classico met bruingrijze linnen kap 45cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Titel

Ga naar de bovenkant