Waar veel mensen pas weer denken aan de tuin als het lente word, is juist de winter periode een tijd waarbij je je lampen het meeste aan zult zien. In het verleden zag je wel een trend dat in de winter compleet aan de kant gezet word, maar tegenwoordig hebben veel mensen een mooie grote glazen pui aan de achterkant van het huis en dan wil je ook in de winter toch wel een gezellig uitzicht of niet? Wij van Moderne verlichting vinden dat toch wel een vereiste om je tuin/balkon gezellig aan te kleden. Dit doe je natuurlijk o.a. door leuke verlichting in de tuin te verwerken. Je hebt hiervoor verschillende type verlichtingen waar je uit kunt kiezen en wij proberen u hierin wat op weg te helpen om uw tuin winterklaar te maken.

Functionele buitenlampen

In de winter zijn de dagen kort en de nachten lang. Daarom is het belangrijk om uw tuin ook van wat functionele verlichting te voorzien. Zeker als u via uw tuin naar de schuur moet lopen is het handig om niet over een verdwaalde tak te struikelen. Tegenwoordig hoeft u niet meteen een felle buitenlamp te nemen welke uw tuin continue van een bak licht voorziet. Nee wij raden juist aan om energie zuinige LED lampen hiervoor aan te schaffen i.c.m. bewegingsmelders. De meeste buitenlampen met als doel om het buiten goed te verlichten zijn namelijk niet ideaal om tevens als sfeer verlichting te gebruiken. Door middel van de bewegingssensor heeft u daarbij ook het bijkomende voordeel dat u niet steeds een schakelaar om hoeft te zetten om uw verlichting aan- en uit te zetten.

Een functionele buitenlamp hoeft daarbij niet simpel en lelijk te zijn. U kunt prachtige design lampen voor buiten aanschaffen, of juist de wat meer onzichtbare lampen omdat een functionele buitenlamp alleen maar in het donker zichtbaar moet worden als hij nodig is. Wij hebben honderden buitenlampen op onze website opgenomen waaronder heel veel moderne buitenlampen. De meeste buitenlampen zijn tegenwoordig al voorzien van LED verlichting, zo niet dan kunt u dit vaak eenvoudig zelf nog implementeren.

Sfeervolle buitenverlichting

Een tuin in de zomer word vaak voorzien van een gezellige vuurkorf en misschien een paar fakkels als je ’s avonds nog buiten zit en nog wilt genieten. In de winter zal van het buiten zitten waarschijnlijk niet veel komen, maar een donkere tuin is ook niet gezellig. Daarom hebben we vele nieuwe inspiraties op onze website Moderneverlichting.be staan om uw tuin ook in de winter gezellig te maken. Dit kunt u al heel voordelig realiseren met simpele solar lampjes die niet al teveel licht geven, maar uw tuin van wat sfeervolle verlichting voorziet. We hebben ook prachtige designlampen welke speciaal gemaakt zijn om bepaalde effecten in uw tuin te voorzien van prachtige sfeer verlichting. Hierdoor word ook in de winter uw tuin een stuk gezelliger om naar te kijken als het donker word.

De woontrends en buiten trends voor 2017 zullen we binnenkort publiceren, maar we kunnen u al vertellen dat er wat mooie nieuwe verlichting op komst is. Hierdoor creert u een gezellige en unieke sfeer in uw eigen tuin.