Smart plafondlamp zwart rond met afstandsbediening – Caiden

Smart plafondlamp zwart rond met afstandsbediening – Caiden

289.00

Bestel de Smart plafondlamp zwart rond met afstandsbediening – Caiden nu eenvoudig online via Lamp en Licht – Fris jouw interieur op met plafondlamp Caiden. Doordat hij gemaakt is van staal en is afgewerkt in het zwart, is een echte must-have voor een modern interieur. De plafondlamp beschikt over niet-vervangbare LED verlichting. Deze plafondlamp heeft een lengte van 74 cm, breedte van 45 cm en een hoogte van 9.5 cm. De niet-vervangbare LED verlichting verbruikt 50 watt en gaat gemiddeld 25.000 branduren mee. Door het hoge lichtvermogen van maximaal 4900 lumen is de plafondlamp geschikt voor functionele verlichting. Deze plafondlamp is bovendien smart. Dit houdt in dat deze op afstand bedienbaar is met je smartphone of smart home systeem. Deze plafondlamp is dimbaar, in de app of met de bijgeleverde afstandsbediening. Het LED beschikt over RGB functie waardoor je ook de kleur van het licht kan aanpassen naar bijvoorbeeld rood, blauw of groen. Dé toevoeging aan jouw interieur, Caiden!

Artikelnummer: 5f95aebabfb5 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Smart plafondlamp zwart rond met afstandsbediening – Caiden is een lamp uit de categorie plafondlampen welke nu eenvoudig online te bestellen is. Met de Smart plafondlamp zwart rond met afstandsbediening – Caiden van PAUL NEUHAUS haalt u een goed product in huis. Deze lamp is te bestellen bij Lamp en licht en haalt u met een paar dagen in huis. Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Dimbaar, dimmer niet inbegrepen Fris jouw interieur op met plafondlamp Caiden. Doordat hij gemaakt is van staal en is afgewerkt in het zwart, is een echte must-have voor een modern interieur. De plafondlamp beschikt over niet-vervangbare LED verlichting. Deze plafondlamp heeft een lengte van 74 cm, breedte van 45 cm en een hoogte van 9.5 cm. De niet-vervangbare LED verlichting verbruikt 50 watt en gaat gemiddeld 25.000 branduren mee. Door het hoge lichtvermogen van maximaal 4900 lumen is de plafondlamp geschikt voor functionele verlichting. Deze plafondlamp is bovendien smart. Dit houdt in dat deze op afstand bedienbaar is met je smartphone of smart home systeem. Deze plafondlamp is dimbaar, in de app of met de bijgeleverde afstandsbediening. Het LED beschikt over RGB functie waardoor je ook de kleur van het licht kan aanpassen naar bijvoorbeeld rood, blauw of groen. Dé toevoeging aan jouw interieur, Caiden!

Extra informatie over de Smart plafondlamp zwart rond met afstandsbediening – Caiden

plafondlampen,binnenverlichting,,,,,,plafonnieres,plafondlampen,binnenverlichting,,,,,,,woonkamer-lampen,verlichting-per-ruimte,,,,,,,,,,,,,keukenverlichting,verlichting-per-ruimte,,,,,,,

Extra informatie

Merk

Kleur

Titel

Ga naar de bovenkant